Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسین دشتی روز سه‌شنبه در مصاحبه با خبرنگاران با بیان اینکه امسال جشن نیکوکاری به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد، افزود: این جشن به صورت نمادین روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۳ و ۱۴ اسفندماه در پایگاه ها و مساجد منتخب در نقاط مختلف استان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۲۲۰ پایگاه ثابت و سیار در نقاط مختلف استان برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی در جشن نیکوکاری در نظر گرفته شده است، اظهارکرد: جمعه ۱۵ اسفندماه نیز در تمامی مصلاهای نماز جمعه استان کمک‌های مردم جمع‌آوری خواهد شد.

وی بیان کرد: برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در جامعه کارتخوان‌های لازم برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی در جشن نیکوکاری تامین شده و جای هیچ گونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی در دوران شیوع کرونا اضافه کرد: با همکاری مردم نیکوکار استان و استفاده از ظرفیت دیگر نهادها همچون آموزش و پرورش امسال نیز شاهد شور همدلی و نوع‌دوستی در کمک به خانواده‌های نیازمند خواهیم بود. 

 مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اعلام روش‌های مشارکت مردم در این پویش خیرخواهانه، ادامه داد: با همکاری آموزش و پرورش امسال تمهیدات لازم برای شرکت دانش‌آموزان در جشن نیکوکاری از طریق نرم‌افزار شاد اندیشیده شده است.

دشتی گفت: خیران و مردم نیک‌اندیش اردبیلی می‌توانند از طریق کد آنی‌پرداخت #۰۴۵*۸۸۷۷* و یا شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۹۵۲۲۲۱۴ نزد بانک ملی به نام کمیته امداد استان اردبیل، کمک‌های نقدی خود را در آستانه سال نو به دست فقرا و محرومان جامعه برسانند.

او  با بیان اینکه خیرین می‌توانند از طریق سامانه پیامکی ارتباط مردمی ۳۰۰۰۳۳۳۳۴۵ با ارسال پیامک در شادی مددجویان سهیم شوند، افزود: پس از ارسال پیامک، امدادگران کمیته امداد در اسرع وقت با نیکوکاران تماس گرفته و راهنمایی‌های لازم را درباره نحوه یاری رسانی ارائه می‌کنند.

وی استفاده از دستگاه‌های خودپرداز بانکی را از دیگر روش‌های غیرحضوری مشارکت مردم در "جشن نیکوکاری" عنوان  کرد و گفت: مردم و خیرین با مراجعه به وب‌ سایت emdad.ir نیز می‌توانند به سادگی کمک‌های خود را در اختیار خانوارهای تحت حمایت و دیگر افراد نیازمند جامعه قرار دهند.

وی با بیان اینکه بیش از ۴۱ هزار خانوار تحت حمایت در استان اردبیل همچنان نیازمند یاری بیش از پیش نیکوکاران هستند، اظهارکرد: مردم همچنین از طریق اپلیکیشن "سکه" می‌توانند به یاری محرومان جامعه بشتابند. 

وی با بیان اینکه تمامی کمک‌های مردمی در اسرع وقت به دست خانوارهای تحت حمایت و نیازمند خواهد رسید، بیان کرد: کمک‌های غیرنقدی نیکوکاران هم به صورت ضدعفونی شده و با بسته‌بندی بهداشتی در بین خانوارهای نیازمند و تحت حمایت توزیع خواهد شد تا در آستانه سال نو نیازهای اساسی آنها تامین شود.

به گزارش ایرنا، خیرین استان اردبیل پارسال بیش از ۶۰ میلیارد ریال به صورت نقدی و غیرنقدی به نیازمندان در "جشن نیکوکاری" کمک کردند.

۴۱ هزار و ۱۶۲ خانوار با جمعیت ۸۶ هزار و ۱۲۷ نفر در استان اردبیل تحت پوشش کمیته امداد هستند.

برچسب‌ها روز احسان و نیکوکاری مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روز احسان و نیکوکاری مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی روز احسان و نیکوکاری مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی اردبیل اخبار کنکور استان اردبیل جشن نیکوکاری کمک های مردم کمیته امداد تحت حمایت خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۸۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌مهم‌ترین ‌در تحقق شعارهای سال، توجه به حمایت از تولید ملی است

ایسنا/فارس مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اشاره به نام‌گذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، مهم‌ترین مسئله فرهنگی کشور در تحقق شعارهای سال را توجه مردم به مسئله حمایت از تولیدات و محصولات وطنی دانست.

حمیدرضا قانعی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به نام‌گذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: ایده اصلی طرح شعار سال توسط مقام معظم رهبری ذاتاً یک امر فرهنگی و فرهنگ‌ساز است و پیش از آنکه شعار مطرح شود، باید در مقام راهبرد قرار بگیرد و کلان حرکت جامعه را تنظیم و هدایت کند که در بطن خود به فرهنگ‌سازی و جهت‌گیری‌های فرهنگی متناسب با شعار سال توسط مردم و مسئولان منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه طی سالیان گذشته که عمده شعارها رنگ و بوی اقتصادی داشته‌اند، به الزامات فرهنگی تحقق آن راهبرد اقتصادی کمتر توجه شده است، افزود: در سال ۱۳۹۷ رهبری معظم انقلاب در شعار سال حمایت از کالای ایرانی را مطرح کردند و آن را مهم‌ترین عامل تحقق اقتصاد مقاومتی دانستند و به واقع  مهم‌ترین مسئله فرهنگی کشور ما در تحقق شعارهای اقتصادی توجه مردم به مسئله حمایت از تولیدات و محصولات وطنی است.

قانعی با تصریح اینکه در کشور ما فرهنگ استفاده و حمایت از کالای وطنی همچنان در میان مردم نیازمند تقویت است، گفت: در شرایط کنونی حمایت از کالای داخلی در اقتصاد ایران حرف اول را می‌زند. این امر نیاز به بسترسازی و تولید محتوای فرهنگی مداوم جهت حمایت از کالای داخلی دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس بیان کرد: تمرکز بر تولید محتوای خلاقانه، افزایش کیفیت محصولات و پایبندی مسئولان و چهره‌های ملی به استفاده از تولیدات داخلی و همچنین نشان‌سازی برای تولیدات ملی فاخر و رقابت‌پذیر و جبران برخی از این هزینه‌ها توسط دولت می‌تواند کمک ارزشمندی به تولید ملی باشد.

وی با بیان اینکه  در بخش دوم شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) علاوه بر توجه به جهش تولید راهبرد جدیدی به نام مشارکت مردم نیز مطرح می‌شود، افزود: مشارکت مردم وجوه مختلفی خواهد داشت. یکی از آن‌ها قطعا اهتمام به مصرف کالای داخلی و توجه به فرهنگ مصرف کالای وطنی توسط مردم است اما مسئله مهم‌تر بستر سازی و فراهم کردن زمینه حضور مردم در امر تولید است. رفع موانع و بروکراسی‌های مرسوم، تسهیل فرآیندهای صدور مجوز و بسیاری از اقدامات تشویق‌کننده و ترغیب‌کننده مردم به مشارکت در امر تولید سیاست مترقی و پیشروانه‌ای است که رهبر معظم انقلاب حکیمانه و هوشمندانه در شعار سال به آن اشاره می‌کنند.

قانعی با بیان اینکه در واقع شعار بازگشت به مردم راهبرد قطعی و ناگزیر جمهوری اسلامی در همه ابعاد است، گفت: طی سالیان گذشته هرکجا امورات به مردم واگذار شد، نتایج شگرفی مشاهده شد و موفقیت‌های چشمگیری حاصل شد؛ اینکه مردم در همه ابعاد مسائل اقتصادی مشارکت داده شوند، نه اینکه صرفا به‌عنوان لایه‌های پایینی و اقدام‌کنندگان میدانی به مردم نگاه شود باید در دستور کار قرارگیرد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی فارس اظهار کرد: مشارکت مردم در لایه‌های تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری، لایه‌های اقدام و اجرا و در نهایت  نظارت و اصلاح فرآیند قطعا راهگشا خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان در سنندج
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • ‌مهم‌ترین ‌در تحقق شعارهای سال، توجه به حمایت از تولید ملی است